Noord-

 

Holland

50PLUS, BESTUUR AFDELING NOORD-HOLLAND

KANDIDAATSTELLING VERKIEZINGEN GEMEENTERAAD EN STADSDEELCOMMISSIES AMSTERDAM, 2018

Amsterdam, 23 augustus 2017

Geachte leden van 50 Plus Noord-Holland,

Op 21 maart 2018 zijn er in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraden. 50PLUS doet mee in Amsterdam. Daarom zoeken wij kandidaten voor een zetel in de nieuwe gemeenteraad en in de Adviesraden.

Kandidaten moeten lid zijn van 50PLUS en de standpunten van de partij overtuigend kunnen uitdragen. Maatschappelijke betrokkenheid en kennis van de (gemeente)politiek zijn vanzelfsprekend. Kandidaten houden van Amsterdam en zijn op de hoogte van de belangrijke maatschappelijke en politieke kwesties die daar spelen. Kandidaten moeten op het moment van verkiezing minstens een jaar lid zijn van 50PLUS. Wettelijk is vereist dat kandidaten voor de Gemeenteraad op de dag van beëdiging tot raadslid inwoner zijn van Amsterdam.

De kandidaten gaan in gesprek met een selectiecommissie die het Provinciale Bestuur van 50PLUS Noord-Holland adviseert over geschiktheid en plaatsing op de kieslijst. Het bestuur beslist in overleg met het landelijke Hoofdbestuur van 50PLUS.

Uw brief met motivatie en CV kunt u tot 15 september 2017 sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of opsturen naar:

Roy Hofwijks

Cornelis Aarnoutsstraat 68

1106 ZG Amsterdam

Vermeld of u belangstelling heeft voor de Gemeenteraad of van de Stadsdeelcommissies of voor beiden.

Met vriendelijke groet,

Namens 50PLUS Noord-Holland

Roy Hofwijks

Voor PDF document klik dan hier


zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België