Noord-

 

Holland

Beste Vrienden,

In 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en 50Plus Amsterdam doet mee. 

Roy Hofwijks (voorzitter kandidaatstellingscommissie) en Yuen Keong NG (beoogd lijsttrekker afkomstig van PvdO) zijn door het provinciaal bestuur van Noord-Holland aangewezen om te komen tot een kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing van 2018. De kandidaatstelingscommissie zal worden aangevuld met nog één of twee leden.

Wij willen u hierbij attenderen dat de samenstelling van de kandidatenlijst vanaf 15 september zal plaatsvinden. Wij nodigen u uit om voor 1 augustus 2017 kenbaar te maken of u in aanmerking wil komen voor een plaats op de kandidatenlijst van 50Plus Amsterdam. Deze aanmelding geldt voor leden maar ook voor niet leden mist die zich tijdig als lid van 50Plus aanmelden.  

U zult in de periode, 15 september tot 30 september. worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek om uw plaats op de kandidatenlijst te kunnen bepalen. Daarna wordt u aan de provinciale vergadering van december voorgesteld. 

In de hoop dat we uw CV mogen ontvangen, verblijven wij met vriendelijke groet, 

 

Roy H. Hofwijks en Yuen Keong NG


zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België